Φοιτητική Αριστερή ΠΑρέμβαση: ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009

ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ...

Κατατέθηκε τροπολογία στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία η Αρετή Γρηγοροπούλου, -αδελφή του 15χρονου μαθητή, Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο οποίος δολοφονήθηκε το Δεκέμβριο του 2008 στα Εξάρχεια- θα εξετασθεί, μόνο προφορικά, στις ενδοσχολικές εξετάσεις όλων των μαθημάτων της Γ' Τάξης του Λυκείου.

Η αδελφή του άτυχου μαθητή θα εισαχθεί σε Σχολή ή Τμήμα των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (A.E.I.) της προτίμησης της και καθ' υπέρβαση του αριθμού εισακτέων, σύμφωνα με την οριζόμενη διαδικασία που προβλέπουν οι διατάξεις του άρθρου 27, παρ. 1, περ. α', του π.δ. 60/2006.

Δεν πρέπει να σταθούμε στην παραπάνω υποκριτική απόφαση  αλλά στην ουσία των όσων ακολούθησαν μετά την δολοφονία του Αλλέξανδρου... Και πιο συγκεκριμένα  των αποτελεσμάτων της εξέγερσης η οποία θάφτηκε ανάμεσα σε τόνους από πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια... Τώρα, λίγους μήνες μετά την κοινωνική έκρηξη του Δεκέμβρη προσπαθούν με τον πιο γελοίο τρόπο, οι πολιτικοί συνήγοροι των δολοφόνων της νεολαίας να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.

1 σχόλιο:

  1. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ.....ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.ΝΑ ΤΡΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΒΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΝΑ ΜΥΡΗΚΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ...ΚΑΙ ΞΑΝΑ.ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ "ΟΡΑΜΑ".ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.....ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή